COMPANIA

COMPANIE

 

            Water Engineering International srl (WEI) oferta echipamente si servicii pentru proiectele de infrastructura de mediu, respectiv: consultanta, proiectare, livrare echipamente si sisteme de aerare, instalare, punere in functiune, optimizare si mentenanta sisteme de aerare.

Din anul 2012, WEI este reprezentant unic in Romania si Republica Moldova al Environmental Dynamics International (EDI), companie specializata în dezvoltarea și aplicarea de tehnologii de aerare avansate și soluții de tratare biologică a apelor uzate menajere și industriale. Solutiile companiei sunt adecvate in cazul statiilor de epurare si tratare noi construite, reabilitarea facilitatilor existente si cererilor de infrastructura pe termen lung.

Suntem alaturi de clientii nostri, profesioniștii și inginerii WEI oferind servicii de cea mai inalta calitate, prin transfer de tehnologie, aplicații de proces și sprijin in proiectarea sistemului. Compania WEI ofera servicii in situu pentru instalarea echipamentelor, punere in functiune și întreținere, avand ca referinta peste 7.000 de instalații in peste 100 de tari din intreaga lume.

MISIUNE

Ne-am propus sa oferim clientilor si colaboratorilor nostri servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie, capabile sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cereri.

Misiunea WEI este de a livra solutiile optime pentru modernizarea infrastructurii de mediu si managementul acesteia.

 

VIZIUNE

Viziunea noastră este să devenim lider de piață și un model în ceea ce privește conduita de afaceri în România.

 

CALITATE

Consideram calitatea ca fiind cea mai buna metoda de promovare. Astfel, portofoliul WEI contine proiecte fiabile, optime pentru nevoile si asteptarile beneficiarilor.

 

CERCETARE & DEZVOLTARE

Cercetarea si Dezvoltarea reprezinta un avantaj competitiv cheie pentru WEI, fara de care nu putem deveni lideri ai industriei de management al apelor.

Fiind o companie orientată spre viitor, investim în mare măsură în cercetare şi dezvoltare. În centre moderne din întreaga lume, partenerii nostri lucrează la produse noi şi tehnologii de ultima generatie, fiind in strânsă legătură cu clienţii si necesitatile acestora.

 

SISTEME DE MANAGEMENT

 

Un Sistem de Management corect proiectat si dezvoltat este o unealta la dispozitia organizatiei, utilizata pentru a comunica interdependenta persoanelor si a proceselor, precum si a permite luarea deciziilor in conditiile unei corecte analize.

De aceea, partenerii WEI garanteaza indeplinirea conditiilor de calitate si conformitate si isi asuma o politica de mediu responsabila, prin detinerea urmatoarelor Sisteme de Management:

  • SR EN ISO 9001:2008 – Sistem de Management al Calitatii

  • SR EN ISO 14001:2005 – Sistem de Management de Mediu

REFERINTE